Siera kūka
Sastāvdaļas:
- aptuveni 1,5 paciņas Selgas cepumu (vienalga kādi)
- 100 g sviesta
- 12 g želatīna
- 1/2 glāze ūdens
- 3 gb svaigā kāruma siera
- 1 citrons
- aptuveni 30 g ruma (~2 korķīši)
- 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
- 1 tējkarote vaniļas cukurs
- Sablenderē cepumus, izkausē peldē 100 g sviesta, visu samaisa un samīca masā ar glāzes dibenu.
- Visas pārējās sastāvdaļas salej/saber blenderī, no citrona izspiež sulu.
Želatīnu izkausē aptuveni 1/2 glāzē verdoša ūdenī un atdzesē, tad pievieno pārejām sastāvdaļām un sablenderē.
- Tad pārlej pāri cepumiem, kas jau bija ievietoti formā un liek ledusskapī aptuveni uz 3 stundām
- Dekorē ar ko sirds vēlas
http://www.draugiem.lv/gardedis/gallery/?pid=369110816
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru