svētdiena, 2015. gada 4. oktobris

Siera kūka


 

Sastāvdaļas:

  • aptuveni 1,5 paciņas Selgas cepumu (vienalga kādi)
  • 100 g sviesta
  • 12 g želatīna
  • 1/2 glāze ūdens
  • 3 gb svaigā kāruma siera
  • 1 citrons
  • aptuveni 30 g ruma (~2 korķīši)
  • 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
  • 1 tējkarote vaniļas cukurs     
  1. Sablenderē cepumus, izkausē peldē 100 g sviesta, visu samaisa un samīca masā ar glāzes dibenu. 
  2. Visas pārējās sastāvdaļas salej/saber blenderī, no citrona izspiež sulu.
    Želatīnu izkausē aptuveni 1/2 glāzē verdoša ūdenī un atdzesē, tad pievieno pārejām sastāvdaļām un sablenderē.  
  3. Tad pārlej pāri cepumiem, kas jau bija ievietoti formā un liek ledusskapī aptuveni uz 3 stundām
  4. Dekorē ar ko sirds vēlas  
 http://www.draugiem.lv/gardedis/gallery/?pid=369110816

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru